Всички категории

Местонахождение:Начало>Продукти>Ултрамарини

Ултрамарини

Ултрамарин синьо е неорганичен пигмент, чийто цвят е класифициран като Pigment Blue 29/CI 77007 от Системата за цветови индекси. Химически това е натриев алуминиев сулфосиликат. Този пигмент е синтетичната форма на минерал, наречен лазурит.

Ultramarine Blue има чист и ярък червеникаво син нюанс. Това прави Ultramarine Blue различен от всеки друг син пигмент на пазара и поради този факт е много привлекателен.

В допълнение към този много специфичен червеникаво син нюанс, Ultramarine Blue е отличен бял коректор, който неутрализира жълтеникавите нюанси. Този избелващ ефект е широко ценен в много области на приложение.
20190403102322984 副本 副本

Ултрамаринова виолетова е неорганичен пигмент, чийто цвят е класифициран като Пигмент Виолетов 15/CI 77007 от Системата за цветен индекс. Химически това е натриев алуминиев сулфосиликат.

Ultramarine Violet осигурява много специфичен виолетов нюанс, много ценен от яркостта си. Неговата ефикасност като бял коректор също се използва много за неутрализиране на жълтеникавото на някои пластмаси и покрития.